Datum: zaterdag 24 september 2022, 17:01 - Auteur: Redactie

Baronie ZA maakt gehakt van Lepelstraatse Boys

De zaterdagploeg van Baronie hield huis in speelronde 1. Lepelstraatse Boys was volstrekt kansloos tegen de talenten van sportpark de Blauwe Kei zaterdag in 4C.

De jongen Baronnen presenteerden zich tijdens het eerste potje van de campagne uitstekend. De sterke Arthur Barskaja opende de score en sterspeler Max Denisov (foto) verdubbelde de marge. De spits deed de voorbereiding met de zondagtak mee, maar is de laatste weken weer actief bij de zaterdagploeg.

Lepelstraatse Boys schoot nog wel de aansluitingstreffer binnen, maar daar raakte Baronie totaal niet van in de war. Jasper van Dooren en Bert Gerritsma beslisten de wedstrijd met elk een doelpunt. Bowen van der Linden maakte er 5-1 van en het slotakkoord was voor Francesco Borotolotti: puike naam ook.

Voetbalinbreda.nl praatte na afloop bij met de winnende coach: Ricardo van de Bos. “De tegenstander was niet best vandaag. Als wij echt scherp waren geweest hadden het dubbele cijfers moeten zijn. Zij maakten overigens wel een goed doelpunt moet ik zeggen”, zo besloot hij met een compliment voor de verliezers.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

Baronie ZA – Lepelstraatse Boys 6-1 (2-1)
1-0 Arthur Barskaja, 2-0 Max Denisov, 2-1 Lepelstraatse Boys, 3-1 Jasper van Dooren, 4-1 Bert Gerritsma, 5-1 Bowen van der Linden, 6-1 Francesco Bortolotti.