Datum: zaterdag 1 februari 2020, 23:33 - Auteur: Redactie

Boeimeer doet wat het moet doen en klopt DVO ‘60

Boeimeer deed zaterdag wat het moest doen op sportpark Heksenwiel. DVO ‘60 keerde na anderhalf uur spelen puntloos terug maar Roosendaal.

Boeimeer was in de eerste helft veel beter en het kwam dan ook. binnen 75 seconden op 1-0 dnakzijn hele goed uitgevoerde aanval, waarbij de scherpe Giliano Lenz het eindstation was. De gastheren dus al pijlsnel op rozen in de Haagse Beemden.

Daarna en zogenaamde stapfout, waardoor DVO kans krijgt die het voorlangs schoot. Na 25 minuten uit een corner maakte de thuisploeg er wel 2-0 van via wederom Lenz en daarna waren de Koningsblauwen heer en meester. Een schitterende steekbal van Klifferd Bonafacia op Ezra van Leeuwen, maar hij hij twijfelde en probeerde de bal te stiften, anders stond het tijdens de rust 3-0.

“Tweede helft starten we te slap en scoorde -DVO binnen 45 seconden.Daarna maken we binnen vijf minuten 3-1 via Rick Dielemans. Toen was het een gelopen wedstrijd al schoot DVO nog wel een bal op de paal, maar dat was het”, aldus winnend coach Lorenzo Boudewijns tegenover Voetbalinbreda.nl.

Zijn ploeg kruist volgende week de degens met Baronie ZA, op sportpark de Blauwe Kei.

Boeimeer – DVO ‘60 3-1 (2-0) 1-0 en 2-0 Giliano Lenz, 2-1 DVO ‘60, 3-1 Rick Dielemans.