Datum: maandag 14 maart 2022, 21:55 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Jorik Mijnhijmer (Baronie ZO)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Jorik Mijnhijmer (foto) van zondag Hoofdklasser Baronie.

De ervaren spits van de koploper uit Breda maakte onlangs bekend dat hij met trainer Jurriaan van Poelje meegaat naar eersteklasser Kloetinge en sindsdien stokte zijn doelpuntenproductie een beetje. De linkspoot, die ook een verleden heeft bij clubs als JEKA en Dongen, was zondag tegen SV Meerssen helemaal in vorm. Mijnhijmer oogde scherp als een mes en trapte voor rust al twee goals binnen.

Ook diep in de tweede helft trof hij het vijandelijke doel, zodat zijn hattrick werd voltooid. Baronie won met 5-0 op sportpark de Blauwe Kei en met zes punten meer dan OJC Rosmalen is de droom van de titel nog altijd realistisch. Sterker nog, na al die jaren bovenin meedraaien moeten de groenhemden hem nu pakken ook. Met Mijnhijmer als scherpschutter wordt die kans alleen maar groter.

(foto door Marcel Mol)

Wij feliciteren Mijnhijmer en zijn team van harte!