Datum: dinsdag 7 februari 2023, 16:31 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Luc Klemans (Beek Vooruit)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Luc Klemans (foto) van zondag tweedeklasser Beek Vooruit.

Hij is pas 20 jaar en maakt onderdeel uit van het succesvolle tweede elftal uit Prinsenbeek, maar Klemans mocht zondag invallen tijdens het moeilijke uitduel met Victoria ’03 in 2C, mede omdat er wat personele problemen waren voor de aftrap. Voor niemand minder dan Jorn Sweres kwam hij het veld in, maar Klemans zou de wedstrijd van zijn leven ervaren.

De normaliter als spits op rechtsbuiten acterende Bekenaar won in de 93ste minuut, bij een 2-1-tussenstand, een kopduel, liep door en kreeg de bal mee, waarna hij in het vijandelijke stafschopgebied de trekker overhaalde: 2-2. Vier minuten later maakte Joost Schalk de winnende: 2-3. Sensatie in Oudenbosch en dolle vreugde in het uitkamp. De Bredase dorpelingen stalen de driepunter, maar Klemans en Co hadden er maling aan.

Wij feliciteren Klemans en zijn ploeg van harte!

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss