Datum: maandag 27 februari 2023, 20:01 - Auteur: Redactie

De ‘ViB’ Speler van de week: Tim Rubenkamp (TSC ZO)

Ook dit seizoen kiest Voetbalinbreda.nl weer na elke volle speelronde de ‘ViB Speler van de week’. Na de speelronde van afgelopen weekend is de keuze gevallen op Tim Rubenkamp (foto) van zondag tweedeklasser TSC.

Op het gras van Uno Animo groeide Rubenkamp uit tot absolute uitblinker. De linker middenvelder van de Oosterhouters is technisch geen wonder, maar een absolute powerhouse. Met heel veel kracht, snelheid en scorend vermogen is hij een steunpilaar die TSC momenteel de beste ploeg op koploper Emplina na maakt in 2D. Want in Loon op Zand bewees hij dat voor de zoveelste keer.

Toen de thuisclub de score al rap geopend had, was hij het die de gelijkmaker tegen de touwen schoot. En in de tweede helft vond hij wederom het vijandelijke net. Door een heerlijke pegel stond TSC plots aan de leiding. Maar het werd nog mooier: Rubenkamp blokte een bal en fusilleerde deze vervolgens stijf in de winkelhaak: 1-3. Pure klasse van de man in vorm bij de blauwhemden.

Wij feliciteren Rubenkamp en zijn ploeg van harte!

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss