Datum: woensdag 27 november 2019, 11:22 - Auteur: Redactie

DIA en trainer Erik van Rooij verlengen hun contract

Erik van Rooij (foto, rechts) staat ook volgend seizoen voor de groep bij DIA. De oud-voetballer van PSV doet het tot dusver goed in Teteringen.

De Eindhovenaar, die drie keer per week op en  neer pendelt, staat momenteel op de zevende plek van 4C met slechts twee punten minder dan nummer 3 SAB. Met een verjongd team laat de geel-zwarte formatie uit het Bredase dorp bij vlagen goed voetbal zien. Dat smaakt naar meer, zo geeft het bestuur aan in een verklaring.

“RKVV DIA heeft het contract van hoofdtrainer Erik van Rooij met één seizoen verlengd. De 49-jarige oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen bij DIA en blijft door de contractverlenging hoofdtrainer tot medio 2021. We zijn blij dat Erik  net zo enthousiast is over DIA  als dat spelers van de selectie, technisch kader en het bestuur dat zijn over Erik.”

Ook Erik van Rooij zelf is erg enthousiast over zijn verlengde contract. “DIA  is een hechte vereniging met veel vrijwilligers die veel mogelijk maken op sportpark de Gouwen. Daarnaast werk ik met een talentvolle en gedreven selectie. Het klikt ook heel goed met de staf, iedereen draagt zijn steentje bij”, zegt de hoofdrolspeler.

Het bestuur sluit af: “In de winterperiode zal met de overige leden van de technische- en medische staf gesproken worden over hun toekomstplannen voor het seizoen 2020-2021. Het bestuur en de technische commissie van DIA verwacht hierna snel de volledige staf te presenteren om goed voorbereid het nieuwe seizoen te starten.”