Datum: zondag 2 oktober 2022, 15:15 - Auteur: Redactie

VIDEO: DIA voorkomt nederlaag dankzij rake penalty en vrije trap

In 3B leek DIA zondagmiddag af te stevenen op een nederlaag, maar GSC/ODS verloor toch nog punten. In Teteringen werd het na rust alsnog gelijk.

De zondagafdeling van de club uit Dordrecht zal er nog steeds van balen de komende dagen. Na een 1-0-voorsprong tijdens de pauze in Teteringen liep GSC/ODS uit naar 0-2. Op dat moment leek de thuisploeg van coach Alkan Uzun rijp voor een nederlaag, maar de veerkracht ontstond toen DIA enkele ballen van de eigen doellijn had gehaald en het geloof in een goed resultaat hervond.

Sterspeler Remco Sluijk (foto) mocht aanleggen voor een strafschop en deed dat met verve: 1-2. En de aansluitingstreffer smaakte naar meer, want de Bredase dorpelingen gingen op jacht naar de gelijkmaker. En die kwam er. Dankzij de weer helemaal opgeleefde Amine el Kaddouri, die vorig weekend ook al scoorde, nadat hij vorig seizoen juist uit beeld verdween in de geel-zwarte selectie.

De Marokkaanse Bredanaar zette sportpark de Gouwen in vuur en vlam door een vrije trap heerlijk in de bovenhoek te krullen (check video hier onder). De 2-2 bleef na het laatste fluitsignaal op het scorebord prijken. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop kort met doelpuntenmaker Sluijk. “Al met al zijn we wel tevreden met een puntje”, aldus de weer fitte aanvaller.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

DIA – GSC/ODS 2-2 (0-1)
0-1 en 0-2 GSC/ODS, 1-2 Remco Sluijk (pen.), 2-2 Amine el Kaddouri.