Datum: vrijdag 24 december 2021, 15:41 - Auteur: Redactie

Beek Vooruit krijgt Jack Sweres als hoofdtrainer

Marcel van Helmond en Beek Vooruit maakten onlangs bekend uit elkaar te gaan na dit seizoen, maar de opvolger bij de zondag tweedeklassers was niet meteen binnen. Nu is hij wel bekend: Jack Sweres (foto).

“Jack ademt sport en dan vooral voetbal. Hij speelde maar liefst 20 jaar bij NAC, waarvan 32 wedstrijden in de Eredivisie. Hierna speelde hij niet onverdienstelijk bij onder andere Baronie waar hij diverse titels won. Onder zijn aanvoerderschap werd Baronie Nederlands kampioen. Bij Beek Vooruit voetbalde Jack ook nog een aantal jaren. Daarna werd hij trainer bij Baronie, Internos, Virtus, Rood Wit en zijn huidige club Zundert”, luidt het eerste deel van het persbericht van de club uit het Bredase dorp.

“Jack komt uit Prinsenbeek en is een bekende van veel spelers en supporters van Beek Vooruit. Hij is vader van Jorn en Rouby en woont samen met Henny. Zijn zoon Jorn is daarnaast ook speler van Beek Vooruit 1 hetgeen tot een unieke combinatie leidt. Jack is dan ook erg enthousiast en trots om bij Beek Vooruit, in zijn eigen dorp, aan de slag te gaan. Beek Vooruit heeft een talentvolle selectie. Beek Vooruit 1 en 2 en de overige selectie teams van de jeugd spelen allemaal op een goed niveau. Daarnaast is Beek Vooruit een prachtige grote voetbalvereniging van, voor en door voetballers en vrijwilligers van Prinsenbeek.”