Datum: maandag 12 oktober 2020, 17:11 - Auteur: Redactie

Bredase Sport-BSO Flekss gaat uitbreiden in 2021

De buitenschoolse opvang ‘Flekss’, gevestigd in Basisschool De Rietvink in de Haagse Beemden (naast de voetbalclub van WDS ’19 en middelbare school Graaf Engelbrecht), gaat vanaf 1-1-2021 ook van start in Brabantpark-Heusdenhout aan de Kameelstraat 2 (schoolgebouw De Fontein – IKC Oase.

De Fontein – IKC Oase

In dit in 2018 gerenoveerde schoolgebouw krijgt Flekss de beschikking over een eigen lokaal, een mooie gymzaal en een groot schoolplein, waar flink gespeeld en gesport kan worden. Alle kinderen uit Brabantpark en Heusdenhout halen we op uit school (De Tweesprong en Weilust) met onze speciale BSO-bus als zij kiezen voor Sport-BSO Flekss. Ook brengen we de kinderen (indien de ouders dit willen) aan het einde van de middag weer veilig terug naar huis, zodat ouders na een lange werkdag niet meer de deur uit hoeven

Activiteiten en sportmiddagen

Iedere vakantie- en studiedag organiseren we met de BSO leuke uitjes. Denk hierbij aan Bowlen, Monkeytown, Bioscoop, Kabonk, Lasergamen en nog veel meer. Al onze avonturen worden vastgelegd en zijn terug te vinden op https://www.instagram.com/sportbsoflekssderietvink/. Op normale schooldagen organiseren onze sportbegeleiders uitdagende sportactiviteiten zoals voetbal, hockey, trefbal etc. Even geen zin om te sporten? Niets moet en alles mag bij BSO Flekks! Workshops zoals cupcakes bakken of je eigen T-shirt ontwerpen en inkleuren staan ook regelmatig op de planning.

Goedkoopste BSO van Breda

Op dit moment maken meer dan 120 kinderen uit de Haagse Beemden gebruik van de goedkoopste BSO van Breda. Met een uurtarief van 6,70 liggen de prijzen bij Flekss vele malen lager dan gemiddeld. “BSO moet een plek zijn waar kinderen graag naar toe komen en het moet betaalbaar zijn voor de ouders”, vertelt Diego Theunissen, oprichter en eigenaar van Sport-BSO Flekss. Een modaal gezin dat 50.000 bruto per jaar verdient, betaalt 1,09 per uur zelf en een alleenstaande moeder die 20.000 euro verdient betaalt slechts 0,26 per uur zelf. Het overige gedeelte wordt betaald d.m.v. kinderopvangtoeslag.

Proefmiddag

Wil jij graag een kijkje komen nemen bij BSO Flekss. Pak dan snel de telefoon en bel meteen met Diego: 06-54281631. Op dit moment hebben wij een locatie in de Haagse Beemden, vanaf januari in Brabantpark en achter de schermen is Flekss flink bezig om dit super leuke concept verder uit te rollen in Breda!

Woensdag 18 november

Op woensdag 18 november organiseert BSO Flekss een open-middag op het schoolplein van De Fontein – IKC Oase. Alle medewerkers van Flekss zullen aanwezig zijn. Sportactiviteiten worden georganiseerd evenals workshops, springkussens en ook voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Adres is de Kameelstraat 2 in Breda en het is van 14:00-17:00. Meer informatie over de nieuwste BSO van Brabantpark kun je vinden op www.flekss.nl.