Datum: zondag 2 oktober 2022, 15:14 - Auteur: Redactie

TVC Breda gaat onderuit bij VVR en verliest steunpilaar

Na de gewonnen stadsderby van vorig weekend werd er zondagmiddag verloren door promovendus TVC Breda. De ploeg uit Tuinzigt had pech met blessures en het feit dat VVR zakelijk en kil te werk ging in 4C.

In Rijsbergen had de promovendus uit Tuinzigt het niet echt. Zonder de ervaren Tim Eggly en Abdou Haalide (foto) die na tien minute al geblesseerd het veld moest verlaten, ging het mis voor de equipe van coaches Kevin Faas, Nijs Kivitis en Jojan Rijndorp. VVR nam de leiding, maar zag hoe Jeremy Sips (foto) de bordjes in evenwicht liet hangen. Toch werd de ruststand op 2-1 bepaald door de thuisclub.

Die tik kwamen de Viola’s niet meer te boven. Na afloop tekende Voetbalinbreda.nl een reactie op van trainer Rijndorp. “We verliezen zwaar onnodig dankzij een van richting veranderd schot en een individuele fout een halve minuut voor het rustsignaal. Toch waren we de bovenliggende partij zonder grote kansen. Uiteindelijk was een gelijkspel terecht geweest in mijn ogen”, aldus de ex-spits.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

VVR – TVC Breda 2-1 (2-1)
1-0 VVR, 1-1 Jeremy Sips, 2-1 VVR.