Datum: vrijdag 8 januari 2021, 15:49 - Auteur: Redactie

WDS en trainer Van Wanrooij gaan ‘uiteraard’ verder

WDS ‘19 en de afgelopen zomer teruggekeerde Martijn van Wanrooij (foto) zijn ook volgend seizoen aan elkaar verbonden. De zondag vierdeklasser en de Haagse trainer zien het – welhaast logisch – in elkaar zitten.

“Zeker in deze onzekere periode van Corona ben ik blij met het vertrouwen vanuit de spelersgroep en het bestuur zodat ik mijn tweede periode bij deze mooie vereniging kan verlengen. We zijn druk doende met een verjonging van de complete selectie om zo weer te bouwen aan een mooie toekomst voor WDS ’19. Ik hoop dat we snel weer met elkaar (in goede gezondheid) aan de slag kunnen gaan”, vertelt Van Wanrooij aan Voetbalinbreda.nl.

Helemaal uit de lucht vallen komt dit nieuws vanaf sportpark Paradijs niet. “Ik had zelf niet anders verwacht”, zegt hij over de contractverlenging. “Het was een te korte periode door al de onderbrekingen vanuit het Kabinet, zeker nu we juist jonge spelers aan het inpassen zijn. Daarom zijn we ook zo blij dat in ons tweede team jongens rondlopen als Bader Boughardaine, Kevin Keehnen, Remko van der Kruijssen en Gino Mac Nack.”