Datum: maandag 18 juli 2022, 11:47 - Auteur: Redactie

Groepslessen: een leuk alternatief wanneer je geen voetbaltraining hebt

De voetbaltraining dient niet alleen om de prestaties van je team in de competitie naar het hoogste niveau te brengen, maar ook om je eigen conditie op peil te houden. Het is best vervelend als de voetbaltrainingen door slecht weer of in de vakanties niet door gaan.

Gelukkig is er een goed alternatief bij de sportschool bij jou in de buurt: groepslessen. Door regelmatig mee te doen aan groepslessen blijft je conditie op niveau, zodat je op het voetbalveld meteen weer kunt schitteren tijdens de wedstrijden. Groepslessen zijn daarnaast leuk en gezellig, want het is ook een manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Samen lekker sporten

Bij groepslessen wordt vaak gedacht aan lessen in yoga of Pilates. Dat zijn ook wel trainingen, maar die zullen personen die normaalgesproken lekker los gaan op het voetbalveld niet aanspreken. Daarom worden er bij Black & White in Breda groepslessen in allerlei andere sporten georganiseerd. Je kan kiezen voor aerobicslessen op de klanken van opzwepende swingende muziek, groepslessen spinning, een Total Body Workout, een Soulride, bokstraining, een XCO Total Workout, callanetics of een training voor specifieke spiergroepen in je lichaam. Waar je ook voor kiest; je lichaam raakt er altijd door in een betere conditie.

Gediplomeerde instructeurs

De groepslessen bij Black & White staan onder leiding van gekwalificeerde instructeur. Ze hebben allemaal een opleiding gehad, waarvan sommige intern. De instructeurs proberen allemaal om de sfeer in de groep optimaal te houden. Het gevolg daarvan is dat er tijdens de groepslessen sprake is van een gezonde rivaliteit, waardoor iedereen het maximale uit de lessen weet te halen. Na afloop van de lessen is het leuk om met de andere groepsleden even een drankje te drinken en bij te praten. Het komt regelmatig voor dat de groepslessen het begin zijn van een hechte vriendschap.

Ongedwongen sfeer

Bij elke sportschool, ook de sportschool bij jou in de buurt, is het belangrijk dat je er kunt ontspannen. Dat wordt bij de Black & White sportschool in Breda gestimuleerd door op een ongedwongen en informele manier met elkaar om te gaan. De docenten zijn altijd bereid om je in een gesprekje extra motivatie en inspiratie op te laten doen. Maar ook de gesprekken met de andere leden uit de groepstraining kunnen zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. Daardoor wordt het sporten niet alleen een lichamelijk gezonde bezigheid, maar krijg je mentaal ook nieuwe prikkels.

Groepslessen op maat

Bij Black & White heb je de kans om een abonnement te nemen dat past bij jouw behoeften. Er zijn abonnementen die recht geven op 1, 2 of 5 groepslessen per week. Je kunt kiezen uit 140 groepslessen, die wekelijks worden gegeven. Je mag zelf kiezen of dat een sportgroep is of een yoga groep. Naast de lessen in de sportschool kun je ook via het online platform gebruik maken van 250 sport- en yoga video’s. Dat wil zeggen dat je naast het sporten in de sportschool thuis ook kunt bewegen.

0 Shares