Datum: woensdag 21 april 2021, 22:33 - Auteur: Redactie

NAC Breda verspeelt dure punten tegen Excelsior

NAC Breda heeft opnieuw duur puntenverlies geleden in de strijd om promotie naar de Eredivisie en kan zich richten op de play-offs. De ploeg van trainer Maurice Steijn verloor thuis met 1-2 van Excelsior.

Na het 3-3 gelijkspel tegen Roda JC nam de kritiek op NAC toe, maar tegen Excelsior was het niet veel beter. Opmerkelijk, want NAC wist dat het moest winnen om plaats twee, een directe promotieplaats, in het zicht te houden. De Bredanaars kwamen via een benutte strafschop van Mouni El Allouchi (foto) nog wel op voorsprong.

Dat gebeurde voor rust. Maar na rust zette het verval in bij de thuisclub. Reuven Niemeijer schoot tien minuten na de pauze de gelijkmaker binnen, om vijf minuten later ook de 1-2 te maken. NAC probeerde in ieder geval nog een punt over te houden aan de wedstrijd, maar dat lukte niet.

NAC neemt het op maandag 3 mei op tegen NEC. Daarna volgen nog ontmoetingen met MVV en koploper SC Cambuur.