Datum: zondag 23 december 2018, 17:01 - Auteur: Mica de Montigny

The Gunners-trainer Mark Schuiten trekt naar VVR

Zaterdag vierdeklasser The Gunners moet op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Mark Schuiten wordt na de zomer de trainer van zondag derdeklasser VVR.

Bredanaar Schuiten (foto), die oorspronkelijk uit Groningen komt, stapte ruim twee jaar geleden in bij de volksclub uit Gageldonk, maar greep steeds net naast de prijzen. Ook dit seizoen speelt zijn team echter weer mee in de top van 4C en dus kan er wellicht afscheid genomen gaan worden met een eventuele promotie. Aan Voetbalinbreda.nl geeft de 43-jarige oefenmeester tekst en uitleg over zijn naderende vertrek bij de enige zaterdagclub uit Breda.

“Na een hele mooie periode bij The Gunners met een fantastiche groep bij een fantastiche vereniging ben ik in contact gekomen met VVR. Na gesprekken te hebben gevoerd was er meteen een klik en een positief gevoel bij beide partijen en ging het heel snel. De sportieve uitdaging zie ik ook als een volgende stap. Het enthousiasme van de spelersgroep geeft een heel goed gevoel. De bereidheid van het elftal om te willen presteren is enorm aanwezig en mede te danken aan de huidige trainer Kees Daemen. Ik heb er heel veel zin maar wel een keuze met mixed feelings want The Gunners blijft een mooie vereniging en na acht jaar is het ook een beetje ‘thuis’ geworden. We zullen er alles aan doen om de tweede helft van het seizoen te knallen en te zorgen voor een mooie eindstand op de ranglijst.”

28 Shares