Datum: dinsdag 7 mei 2024, 18:35 - Auteur: Redactie

Remco Broos tóch weg bij Internos: Erik Nijssen wordt zijn opvolger

Halverwege dit seizoen maakten Internos en trainer Remco Broos bekend hun samenwerking te verlengen, maar Voetbalinbreda.nl weet dat beide partijen toch uit elkaar gaan. Erik Nijssen, in de afgelopen winstertop vertrokken bij Roosendaal, staat op het punt om terug te keren bij de club waar hij tussen 2018 en 2020 ook al coach was.

De geel-blauwe vereniging kwam woensdagavond met een verklaring en het bestuur respecteert de keuze van Broos. “Er waren te veel twijfels aan de kant van Remco, we zijn hierover met elkaar in gesprek gegaan en uiteindelijk gezamenlijk tot dit besluit gekomen. We gaan in goed overleg uit elkaar”, aldus het bestuur, dat ook toelichting gaf op de nieuwe hoofdtrainer.

“Erik Nijssen is een jongen van de club, een pure trainer en opleider. We gaan ervan uit dat we hiermee, voor de komende seizoenen, een  constructieve oplossing weg kunnen zetten die aansluit op de positieve ontwikkelingen van de club. We hebben gezamenlijk de intentie uitgesproken om op langere termijn met elkaar samen te werken”, besloot de clubleiding.