Datum: zaterdag 2 oktober 2021, 16:58 - Auteur: Redactie

Baronie ZA wint doelpuntenfestijn in Oosterhout

Baronie heeft zaterdag in 4D goede zaken gedaan. Het klopte Oosterhout in zijn eigen huis na een knotsgekke wedstrijd.

Het was voor het jonge ensemble van Baronie duidelijk in speelronde 2: winnen of anders een overvloed aan negativisme. Na een slechte bekerpoule inclusief voorbereiding was de openingsdag vorig weekend al goed voor nul punten en dus moest er een resultaat geboekt worden in en tegen Oosterhout.

De van DIA overgekomen Max Denisov was ontketend: hij opende score en scoorde ook de 0-3, nadat Maxim Clippelaar de 0-2 aan had laten tekenen. De thuisploeg schrok zich een hoedje, gooide de boel wat om en kwam plots terug in de strijd nadat Timo Townsend er 0-4 van had gemaakt.

Diezelfde Townsend besliste de match echter door bij een 3-4-stand wederom te prikken. Wat erg spannend leek te worden opeens, mondde toch uit in een zeer ruime uitzege, want Denisov voltooide zijn hattrick. Winnend trainer Ricardo van den Bosch sprak na afloop met Voetbalinbreda.nl.

“Hoe nodig deze overwinning was voor ons? Alle overwinningen zijn nodig, maar deze was zeker nodig natuurlijk. Na een moeizame voorbereiding was deze in elk geval lekker.” Volgend weekend de kans voor de Baronnen om de stijgende lijn door te trekken als koploper The Gunners op bezoek komt.

Oosterhout ZA – Baronie ZA 3-6 (0-4)
0-1 Max Denisov, 0-2 Maxim Clippelaar, 0-3 Max Denisov, 0-4 Timo Townsend, 1-4, 2-4 en 3-4 Oosterhout ZA, 3-5 Timo Townsend, 3-6 Max Denisov.

0 Shares