Datum: zondag 27 oktober 2019, 16:14 - Auteur: Redactie

Degradatiezone is een feit na vierde nederlaag van Groen-Wit

Het wil dit seizoen maar niet lukken in 3B voor Groen-Wit. Na een aantal onterechte nederlagen, werd er zondag opnieuw verloren. Ditmaal was Gilze de plaaggeest.

Nog altijd zonder een paar sterspelers trad Groen-Wit vol goede moed aan in het vijandelijke dorp, waar de Gilzenaren de ban braken. Spits Koen Vaas pareerde echter en liet de gelijkmaker noteren. Verdediger Muca Aydin zorgde zelfs voor de Bredase voorsprong na de thee, maar lang kon het bezoek uit Princenhage daar niet van genieten. Gilze zocht het geluk en boog de 1-2-score binnen mum van tijd om naar een 4-2-voorsprong.

Best indrukwekkend, daar beide teams redelijk gelijkwaardig waren. Yassine el Allouchi schoot in de slotfase nog wel de aansluitingstreffer binnen, maar de zo gewenste 4-4 viel niet voor de ploeg van coach Martijn van Galen, die na afloop aan Voetbalinbreda.nl toegaf even dat het hem zwaar viel. “We speelden tegen een titelkandidaat echt fris en goed voetbal. Maar dan geven doelpunten één, drie en vier weg. Doodzonde.”

Komend weekend krijgt de ex-profvoetballer van onder meer VVV-Venlo en KV Mechelen samen met zijn selectie de kans op sportieve wraak. Makkelijker wordt het er overigens niet op. Dan komt koploper TSV Gudok namelijk vol vertrouwen naar de Postillonstraat.

Gilze – Groen-Wit 4-3 (1-1)
1-0 Gilze, 1-1 Koen Vaas, 1-2 Muca Aydin, 2-2, 3-2 en 4-2 Gilze, 4-3 Yassine el Allouchi.

7 Shares