Datum: zondag 9 december 2018, 17:39 - Auteur: Redactie

DIA bereikt de hatelijke brilstand thuis tegen Chaam

DIA en concurrent Chaam deelden netjes de koek zondag in 4C. De grote verliezer van de middag? Het publiek, dat geen goals zag, maar wel regen.

De eerste twintig minuten waren sterk dan DIA met kansen voor Kjell Hellemons en Remco Sluijk. Daarna had Chaam het betere van het spel. Dit resulteerde ook in een bal op de paal. Hellemons moest wederom met hamstringklachten gewisseld worden, wat een aderlating was voor de club uit Teteringen.

De tweede helft werd er buiten een kansje van Chaam niks gecreëerd door beide teams. De 0-0 was dan ook een terechte eindstand op sportpark de Gouwen. “Het positieve is dat we niet verloren hebben. Verder was het een draak van een wedstrijd waarbij teveel spelers onder hun niveau speelde”, aldus DIA-coach Martijn Malinka toen hij Voetbalinbreda.nl sprak na afloop.

Komend weekend mag middenmoter DIA de eerste seizoenshelft afsluiten. In speelronde 12 krijgen de Bredase dorpelingen een lastige uitwedstrijd voor hun kiezen tegen de nummer 3 van de ranglijst: Blauw Wit ’81.

DIA – Chaam 0-0.

2 Shares