Datum: zondag 28 november 2021, 16:34 - Auteur: Redactie

DIA wint met dikke cijfers bij VCW en klimt de top vijf in

Louter redenen voor DIA om blij te zijn de laatste weken. De eclatante uitzege van zondagmiddag op het gras van VCW in 4C is er daar één van.

In het kille en lege Wagenberg was het niet echt wachten op een goal van DIA, maar die viel voor rust toch al: topschutter Remco Sluijk (foto) kopte knap binnen: 0-1. En na rust ging het bezoek uit het Bredase dorp vrolijk door, ondanks het matige spel in de eerste helft. Een wereldgoal van Jorn Brocks volgde: 0-2. Met de hak zag hij de bal over zich heen vliegen, waarop hij vanaf de rand van de zestien het leer in de dak van het doel fusilleerde.

En het werd er enkel nog mooier op. Uit een corner scoorde Mike Poppelaars vervolgens de 0-3 en uiteindelijk tekende Kjell Hellemons voor het slotakkoord vanuit een counter. “Ik was ontevreden over de eerste 45 minuten, maar na twee wissels in de pauze hebben de boys een puike tweede helft gespeeld. Daarnaast houden we voor de derde wedstrijd op rij de nul”, jubelde DIA-trainer Erik van Rooij na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

VCW – DIA 0-4 (0-1)
0-1 Remco Sluijk, 0-2 Jorn Brocks, 0-3 Mike Poppelaars, 0-4 Kjell Hellemons.