Datum: zondag 9 oktober 2022, 15:26 - Auteur: Redactie

DSE verliest bij Hontenisse en staat puntloos onderaan

DSE heeft ook na speelronde 3 geen punten in 3A. Zondagmiddag was het uitduel met Hontenisse te lastig voor de ploeg uit Etten-Leur.

In Zeeland ballen is geen sinecure, zo ondervond DSE. Hontenisse profiteerde van de slechte beginfase van de gasten en stond al rap op 1-0. Toch werd het nog voor het rustsignaal 1-1, want Lucas Aaarts strafte op zijn beurt ook een fout af in de thuisdefensie.

In het tweede bedrijf zakte DSE echter toch door het ijs. Twee minuten voor tijd had Pjotr Hendrikx dé kans om de Brabanders aan de drie punten te helpen, maar hij hielp een grote kans om zeep oog in oog met de vijandelijke doelman.

En uit de aanval die tegen zou volgen na die kans scoorde de thuisclub een wereldgoal: 2-1. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met routinier Alex van Dorst. “We gaven niet thuis vandaag. Na rust pakten we het initiatief, alleen kregen te weinig grote kansen, helaas.”

Hontenisse – DSE 2-1 (1-1)
1-0 Hontenisse, 1-1 Lucas Aarts, 2-1 Hontenisse.