Datum: zondag 28 april 2019, 18:41 - Auteur: Redactie

JEKA wordt van de mat geveegd in en tegen Zundert

JEKA verloor zondagmiddag in 2E pijnlijk van Zundert. De Bredase promovendus heeft nu nog maar drie punten meer dan de hekkensluiter.

Zundert hoopte zondag voor eigen publiek van de laatste plek af te komen en dat lukte ook nog tegen JEKA, dat zelf ook de hitte van de rode streep voelt. Als Voetbalinbreda.nl na afloop vraagt of coach Bas Liebregts boos is na de oorwassing in het rood-zwarte dorp is zijn antwoord enigszins verrassend te noemen. “Eigenlijk niet. We speelden namelijk een prima eerste helft. De tegenstander scoorde uit het niets en daarna zijn we de klus kwijt.”

Sterker nog, na de openingsgoal moest JEKA-goalie Dennis van Duin nog eens drie ballen uit zijn net vissen. “Het is zonde. Zeer onnodig ook. Ons middenveld heeft in de tweede helft voornamelijk gefaald met de duels. We hebben nog drie punten meer dan de hekkensluiter en twee punten meer dan de nacompetitieplek. Wij komen er wel. We moeten keihard werken. Voetbal overwint. Ik weet wat wij kunnen. Het is lastig, maar wij pakken nog vier punten.”

Alarmfase in gang gezet dus op sportpark Tussen de Leijen, waar de Bredase Tricolores dus heel geconcentreerd richting het eind van de competitie moeten geraken met nog een aantal punten dus om handhaving af te dwingen. Komend weekend zijn de Bredase Tricolores vrij.

Zundert – JEKA 4-0 (2-0)
1-0, 2-0, 3-0 en 4-0 Zundert.

0 Shares