Datum: zondag 24 oktober 2021, 18:04 - Auteur: Redactie

SAB haalt uit na puike eerste helft bij hekkensluiter DEVO

Het was genieten van SAB zondagmiddag in 4C. Op het gras van DEVO was de strijd in de eerste helft al beslist, was het in de tweede helft zakelijk en in de derde helft een groot feest in de kantine van de dorpsclub.

Voor de Sint Anna Boys was het een geweldige start van de wedstrijd in Bosschenhoofd. De in de spits startende Tony Snoeren (foto, links) opende de score toen hij na een lange bal van Tomas Baljeu de vijandelijke doelman passeerde en het net liet bollen. Daarna ging het rap voor de ploeg van trainer Martijn Malinka. Uit een scrimmage viel de bal voor de trefzekere Davey Remie en de 0-3 was wederom een goal van Snoeren. Nog voor rust werd het zelfs 0-4. Calvin Vertriest gaf voor op Remie, die op Rick Mertens kaatste. Laatsgenoemde scoorde.

In het tweede bedrijf haalde SAB het voet van het gaspedaal en liet alleen Jules van de Pol nog een golazo noteren. Hij knalde van buiten het strafschopgebied een bal in de kruising. Na de eclatante uitzege sprak Voetbalinbreda.nl met captain Snoeren. “Dit was een mooie overwinning en voor de manier waarop. We waren een team. Na rust was het consolideren en rustig uitspelen. We hebben het tot laat in de gezellige kantine van DEVO gevierd”, aldus Snoeren, die nog wel baalde van een ‘onterecht’ afgevlagde goal, wat zijn hattrick zou zijn.

DEVO – SAB 0-5 (0-4)
0-1 Tony Snoeren, 0-2 Davey Remie, 0-3 Tony Snoeren, 0-4 Rick Mertens, 0-5 Jules van de Pol.