Datum: dinsdag 4 juli 2023, 19:42 - Auteur: Redactie

‘Special guest’ Abdel Zerai verricht loting TOTO KNVB Beker

In het weekend van 12 en 13 augustus staat de eerste kwalificatieronde van de grote TOTO KNVB Beker op het programma. Dinsdagavond was Groen-Wit-aanvoerder Abdel Zerai (foto) uitgenodigd door de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond om de loting te verrichten voor zijn cluppie, dat de beker won en voor Derde Divisie-club Baronie.

Timo Reesink, hoofd competitie betaald voetbal en Zerai, de trotse bekerwinnaar van afgelopen seizoen uit Princenhage, verrichtten samen de loting voor maar liefst 60 teams in de top van het amateurvoetbal. In totaal 36 Derde Divisie-clubs en 24 ploegen die zich gekwalificeerd hadden in de vorige editie van het bekertoernooi.

Als Baronie en Groen-Wit winnen, maken ze uiteindelijk kans om tegen profclubs te loten. Het zijn de enige twee verenigingen uit ‘onze regio’ Breda die dit kunnen. Zerai vond het leuk om te mogen loten bij de KNVB, maar baalde stiekem. “Het enige wat wij wilden was een thuisduel”, lachte hij na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

LOTING EERSTE KWALIFICATIERONDE TOTO KNVB BEKER

Baronie ZO – Hoogeveen

Groene Ster – Groen-Wit 

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss