Datum: zaterdag 20 februari 2021, 11:00 - Auteur: Redactie

Bredase sport-BSO Flekss opent zijn derde locatie!

Flekss was in Breda al een begrip op zich met twee locaties, maar per 1 april opent de sport-BSO zelfs een derde locatie. Na de Rietvink (Haagse Beemden)  en de Fontein (Brabantpark-Heusdenhout) krijgt Flekks ook in Princenhage een eigen plek om kinderen te entertainen. In de sporthallen van De Doelen is het komende lente zover.

Wat gaan we allemaal doen samen?

Van alles! Flekss is niet voor niets dé sport-BSO van Breda. Officieel is een BSO een buitenschoolse opvang, maar bij Flekss betekenen de drie letters BSO zovéél meer. Iedere vakantie- en studiedag heeft het team van Flekss leuke uitjes te bieden. Een heerlijk potje bowlen of lekker spelen bij Monkeytown is geen uitzondering, maar ook lasergamen of naar de bioscoop is een hot item. Al die avonturen worden daarbij vastgelegd op Instagram ( https://www.instagram.com/sportbsoflekssderietvink/ ),  zodat ook alle ouders nog eens lekker kunnen nagenieten van al het plezier van hun kroost.

Tijdens normale schooldagen organiseren onze sportbegeleiders uitdagende activiteiten zoals voetbal, hockey of trefbal bijvoorbeeld. En heb je eventjes geen zin om te sporten? Bij Flekss moet niets, maar mag alles! Wat dacht je van een workshop cupcakes bakken? Of je eigen T-shirt ontwerpen en inkleuren? Heerlijk toch!

Een proefmiddag is mogelijk bij de goedkoopste Sport-BSO van Breda!

Een ander pluspunt is dat BSO Flekss de goedkoopste optie is in Breda. Momenteel maken 120 kinderen in de Haagse Beemden daar al gebruik van. Met een uurtarief van 6,70 liggen de prijzen van Flekss vele malen lager dan gemiddeld. Diego Theunissen, de oprichter en eigenaar van Sport-BSO Flekss legt uit waarom. “De BSO moet een plek zijn waar kinderen graag naar toe komen en het moet betaalbaar zijn voor de ouders.” Een modaal gezin dat 50.000 bruto per jaar verdient, betaalt 1,09 per uur zelf en een alleenstaande moeder die 20.000 euro verdient, betaalt slechts 0,26 per uur zelf. Het overige gedeelte wordt namelijk betaald door middel van de kinderopvangtoeslag.

Wil jij graag een kijkje komen nemen bij Sport-BSO Flekss? Pak dan nu de telefoon en bel meteen met Diego: 06-54281631. Op dit moment hebben wij een locatie in de Haagse Beemden en Heusenhout-Brabantpark en daar komt Princenhage per 1 april dus nog bij. Achter de schermen zijn we al druk bezig het concept verder uit te rollen en als alles meezit, hebben wij in september 2021 maar liefst 6 locaties. Waar dit precies gaat gebeuren houden we nog even geheim!

Waarom kiezen voor Sport-BSO Flekss? Simpel!

We sommen tot slot nog even op waarom jullie voor Sport-BSO Flekss moeten kiezen. Ten eerste: iedere schooldag een sportactiviteit of een workshop. Ten tweede: iedere vakantiedag een superleuk uitje! Ten derde: wij verzorgen een gratis ‘haal- en brengservice van alle basisscholen in Breda. En tot slot: we zeiden het al, Sport-BSO Flekss is de goedkoopste van Breda. We reken graag voor U uit wat de kosten zullen zijn. We hopen jullie snel te mogen verwelkomen!

28 Shares