Datum: zondag 31 maart 2019, 16:00 - Auteur: Luke Thomas

Terheijden behoudt aansluiting met de top drie

De top drie, dat is waar ze stiekem op hopen bij Terheijden in 4C. Om dat te bereiken moet er natuurlijk gewonnen worden. Zondagmiddag vormde Right ‘Oh het obstakel. Geen makkelijke, maar gelukkig niet een onpasseerbare. Terheijden wint.

Na een weekend rust mochten de Terheijdenaren deze zondagmiddag weer het veld op. In eigen huis, met Right ’Oh op bezoek. De bezoekers uit Geertruidenberg zijn inmiddels een vaste middenmoter, maar Terheijden heeft nog kans op meer dan alleen die status.

“Het was een rommelige wedstrijd”, vertelt teamleider George van der Velden aan Voetbalinbreda.nl. Misschien wel een typische wedstrijd om beslist te worden door een penalty. En dat gebeurde: Guus ten Dolle dribbelde langs twee man en werd vervolgens in de vijandelijke zestien onderuitgehaald. Jaimy de Koning (foto) benutte de strafschop en won hiermee de wedstrijd op sportpark Ruitersvaart.

“We hebben achterin weinig weggegeven. We hadden in de laatste fase zelfs kans op de 2-0, maar helaas. Een verdiende overwinning, vind ik.” Een kleine marge, maar dat maakt de equipe van trainer  Fred Vrolijk weinig uit. Het stevent af op een plek in de top drie, die nu in het bezit is van Blauw Wit ’81 en WDS ’19. Een kleine oefening op volgende week: dan gaan ze op bezoek bij Right ‘Oh. Kan daar ook gewonnen worden?

Terheijden – Right ‘Oh 1-0 (0-0)
1-0 Jaimy de Koning (pen.).

33 Shares