Datum: zondag 11 september 2022, 14:27 - Auteur: Redactie

Unitas ’30 klimt zes plekken na eerste punten van het seizoen

Promovendus Unitas ’30 heeft eindelijk de smaak van het winnen in zijn mond. De promovendus uit Etten-Leur won zondagmiddag afgetekend van RKZVC in de Vierde Divisie.

Het was aanvankelijk even acclimatiseren voor de geel-zwarten op het hogere podium, maar inmiddels is er opluchting. Tegen RKZVC opende Mtichell Baptist de score na twintig minuten spelen en een minuut later legde hij zijn tweede van de middag in het mandje. Heerlijke luxe voor de thuisclub, die na rust de score nog aandikte. Uitblinker Baptist bediende invaller Ayman Ben Omar voor de 3-0.

Na afloop sprak Voetbalinbreda.nl met spelmaker Justin Kwee (foto), die uiteraard content was met de driepunter. “Wij hebben als team alles gegeven vandaag. Je ziet dat we kwaliteit hebben. We hadden de tegenstander vanaf minuut 1 onder druk en creëerden veel kansen. En we hebben weinig tot niks weggegeven. Dit was dik verdiend en gelukkig zijn we van de laatste plek af.”

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan. Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

Unitas ’30 – RKZVC 3-0 (2-0)
1-0 en 2-0 Mitchell Baptist, 3-0 Ayman Ben Omar,