Datum: zondag 4 november 2018, 17:20 - Auteur: Redactie

WDS ’19 verliest aansluiting met de top na nieuwe domper

Het wil maar niet vlotten met WDS ’19 in 4C. Na een 3-0-voorsprong tegen Chaam zondagmiddag op eigen veld viel er alsnog puntenverlies te noteren.

Het sierde WDS om te titel te ambiëren, maar zondag werd weer eens duidelijk dat een plek in de top vijf als lastig gaat worden voor de club uit de Haagse Beemden. Na weken vol puntenverlies was het zondagmiddag wederom treuren. En dat terwijl de ploeg van coach Gijs Smulders met maar liefst drie doelpunten verschil leek te gaan winnen. Met de nadruk op leek. Want wat de Babyblauwen vervolgens allemaal deden leek nergens op.

Het bezoek uit Chaam kwam echter knap terug tot de 3-2 in de tweede helft, maar toen Abdul Avci zijn tweede treffer van de middag aan liet tekenen, dacht iedereen dat de topscorer de strijd definitief beslist had. Niet was minder waar. Chaam maakte er 4-3 van en in de 97ste minuut viel zelfs de gelijkmaker nog op sportpark Paradijs. Lang treuren kan WDS niet. Komend weekend wacht de uitwedstrijd bij derdeklasser Roosendaal in het bekertoernooi.

WDS ’19 – Chaam 4-4 (0-0)
1-0 Koen van Kleef, 2-0 Abdul Avci, 3-0 Bayram Avci, 3-1 en 3-2 Chaam, 4-2 Abdul Avci, 4-3 en 4-4 Chaam.

0 Shares