Datum: zondag 15 december 2019, 16:20 - Auteur: Redactie

Gebroeders Avci te machtig voor PCP-spits Ikililou

WDS ‘19 boekte zondagmiddag een broodnodige zege tegen promovendus PCP. In 4C maakte Ibrahim Ikililou wel een hattrick, maar Bayram en Abdul Avci maakten er een ongelijke strijd van.

Twee clubs die beiden teleurstellen troffen elkaar op sportpark Paradijs, waar WDS de leiding nam. Bader Boughardaine schoot een vrije trap binnen achter goalie Sander de Groot. De jonge keeper zou een rampmiddag ervaren, want de gebroeders Avci schoten met scherp. Bayram maakte er 2-0 en 3-0 van en uiteindelijk besliste Abdul na rust de wedstrijd met de 4-0. Toch kwam het bezoek uit Brabantpark nog terug in de strijd.

Uiteraard was het topschutter Ikililou die het vijandelijke doel trof. Zijn 4-1 en 4-2 brachten de spanning heel even terug, maar Abdul voltooide zijn hattrick daarna. Het slotakkoord was voor Ikililou die ook zijn hattrick voltooide. Aangezien hij alleen was in het rendement van de gasten en de gastheren twee dodelijke aanvallers hadden was het gedaan. Overigens gaf nieuwbakken keeper Robbert van Oorschot net als vorig weekend weer een assist op de laatste treffer: knap.

Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met beide kampen. “Of het lek nu boven is? Nee, PCP miste twee ervaren verdedigers (Mateus Sleziak en Remco Hendriks) en wij hebben van de laatste acht duels één keer gewonnen”, aldus verdediger Eljay Hoed. Namens het uitkamp reageerde Ikililou. “Helaas, ze hebben het goed gebruik van gemaakt van onze gehavende defensie. Ook mede door hun keeper, die heeft een paar assists gegeven.” Voor beide clubs is de winterstop nu aangebroken.

WDS ‘19 – PCP ZO 6-3 (2-0) 1-0 Bader Boughardaine, 2-0 en 3-0 Bayram Avci, 4-0 Abdul Avci, 4-1 en 4-2 Ibrahim Ikililou, 5-2 en 6-2 Abdul Avci, 6-3 Ibrahim Ikililou.

68 Shares