Datum: zaterdag 24 september 2022, 16:55 - Auteur: Redactie

Internos en IFC delen de punten na enerverende 0-0

Internos opende de competitie zaterdag in Etten-Leur tegen voormalig zondag Hoofdklasser IFC en hield een punt over aan die krachtmeting. In 3C was de kraker doelpuntenloos, maar wel enerverend.

Op sportpark de Hoge Neerstraat viel er van alles te zien, behalve goals. Normaliter is dat een doorn in het oog van de gemiddelde voetballiefhebber, maar deze keer was het anders. IFC, dat enkele jaren geleden nog Hoofdklasse speelde in het zondagvoetbal, en Internos, dat al eerder van zondag naar zaterdag switchte, legden een boeiend gevecht op de mat.

In de 70ste minuut bijvoorbeeld kreeg Marco Mohammadi de rode kaart, vanwege gevaarlijk spel. Hij zag de tegenstander niet aankomen en raakte hem. En ondanks het feit dat Internos in ondertal acteerde, kreeg het een mega-kans op de winnende goal in de laatste minuut. Danny Poppelaars schoot de bal echter in het zijnet, met balende thuisfans als gevolg.

Baalde Internos-steunpilaar Jaye Musters ook zo? Voetbalinbreda.nl sprak met hem na de brilscore. “Of het een saaie pot was zoals de uitslag doet vermoeden? Zeker niet, er zat alles in. IFC is een goede ploeg met oud-Hoofdklassers. Dus ik heb gemengde gevoelens over de remise. Een gelijkspel is terecht, maar het blijft zuur als je zo laat zo’n grote kans mist.”

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

Internos – IFC 0-0.