Datum: zondag 22 december 2019, 17:37 - Auteur: Redactie

JEKA voltooit sensationele revival bij Uno Animo

JEKA heeft zondag het inhaalduel bij Uno Animo op sublieme wijze in zijn voordeel beslecht. In 2E stond het het 2-0, maar won de uitploeg alsnog. De winterstop kan met opgeheven hoofd in worden gegaan door Jeugdig Enthousiasme Kan Alles.

Het regende niet alleen druppels, ook goals. Allereerst was het de thuisclub die het verschil maakte, maar dat lag wel aan het belabberde speelveld. Twee uitglijders zorgden voor een nagenoeg onoverbrugbare achterstand voor het bezoek uit Breda.

Maar dat was buiten Randy Klees gerekend. De jonge aanvaller mocht twee keer vanaf de penaltystip aanleggen en deed dat met verve: 2-2. Invaller Sam Vogels verdiende die pingels en zorgde voor extra elan in het team van interim-coach Orpheo Koulen.

Ook verdediger Frits Schuurink maakte oorlog in de frontlinie van de in uitshirt acterende Tricolores en zorgde er mede voor dat Rutger Schalks het meegereisde publiek in extase bracht: 2-3. Cruciale punten in de strijd onderin de ranglijst.

Na afloop sprak Voetbalinbreda.nl met allrounder Jules Philippart. “Door onze wissel Sam Vogels kantelde de hele wedstrijd. Hij zorgde voor onze winst.” JEKA staat twaalfde, maar heeft wel negen punten meer dan hekkensluiter DESK.

Uno Animo – JEKA  2-3 (2-0) 1-0 en 2-0 Uno Animo, 2-1 (pen.) en 2-2 (pen.) Randy Klees, 2-3 Rutger Schalks.

57 Shares