Datum: zondag 2 oktober 2022, 15:06 - Auteur: Redactie

OVV ’67 blijft koploper na zakelijke thuiszege op DEVO

OVV deed zondag wat het moest doen: winnen van DEVO. In 5A blijft de club uit Oosteind daarom op de gedeelde eerste positie staan.

DEVO: wederom een degradant uit de vierde klasse voor OVV. Vorige week verloren van Advendo, dus wilde de club uit Bosschenhoofd vandaag winnen. Vanaf het begin was de thuisclub echter de betere ploeg, alleen de eerste tien minuten was het wat zoekende. Na 17 minuten kwam OVV op een verdiende 1-0-voorsprong na goed voorbereidend werk van Tarik Maamar en als afmaker Omar Al Zoubi. Verder in de eerste helft nog wat kansjes, maar geen goals meer gevallen.

Na de rust werd OVV op scherp gezet en er werd een tandje bijgeschakeld en al snel viel de 2-0 door een fantastische lange pass van Ali Eren Yazici die Al Zoubi vrij voor de goal zette en zijn tweede treffer van de middag maakte. Meerdere aanvallen volgden nog en ook de derde thuisgoal viel nog om de boel op slot te gooien, maar werd onterecht afgefloten door een zeer matig fluitende arbiter, die teveel op de vlagger van de tegenstander vertrouwde.

“In de slotfase kreeg DEVO nog een penalty, maar die werd gemist. Los daarvan zijn we geen enkel moment in de problemen gekomen. Een verdiende overwinning en weer drie punten, op naar volgende week. Dan volgt de kraker uit tegen Molenschot”, aldus de winnende coach Fatih Kaya na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

OVV ’67 – DEVO 2-0 (1-0)
1-0 en 2-0 Omar al Zoubi.