Datum: zondag 8 december 2019, 16:35 - Auteur: Redactie

Roosendaal maakt ‘winderige’ goal van Beek Vooruit onschadelijk

De rode streep blijft akelig onder de voeten van Beek Vooruit kriebelen. Zondagmiddag in 2E eindigde het bezoek aan Roosendaal in een remise.

Een door de wind gesteunde knal van Joris Peeters (foto) verraste vriend en vijand, maar betekende wel de keiharde 0-1 op het scorebord. Lang kon het bezoek uit Prinsenbeek echter niet genieten van de voorsprong, want de thuisclub repareerde de opgelopen schade vakkundig drie minuten later: 1-1.

De gastheer trok na rust fel van leer en mocht de beste kansen noteren, maar de Beekse keeper Pim Vincenten werkte een prima tweede helft af en samen met middenvelder Menno Baremans was Beek Vooruit niet te breken. Terwijl Lex Heijmans na anderhalf jaar afwezigheid ook in het veld stond bleef het bij 1-1.

“Gezien de tweede helft hebben we misschien wel iets meer gekregen dan verwacht, maar het punt is niet minder welkom”, vertelde vertrekkend trainer Arno Gabriëls na afloop aan Voetbalinbreda.nl. Zijn oranjehemden sluiten volgend weekend de eerste seizoenshelft af thuis tegen FC Tilburg. Winnen is dan een must.

Roosendaal – Beek Vooruit 1-1 (1-1) 0-1 Joris Peeters, 1-1 Roosendaal.

16 Shares