Datum: woensdag 5 december 2018, 10:51 - Auteur: Redactie

Welke nieuwe Nike voetbalschoen past bij jou?

Ben jij een passer? Een goaltjesdief? Een razendsnelle dribbelaar? Een bikkelharde verdediger? Of een loper die de diepte zoekt? Wat je ook bent, Nike brengt met haar nieuwe collectie voetbalschoenen oplossingen voor ieders kwaliteiten op het veld.

De nieuwe lichting Nike modellen verbetert de prestaties en laat jou spelen als de sterren. Voor de creatieve middenvelders komt Nike met de Nike Phantom Vision. Een voetbalschoen met uitzonderlijke grip voor de beste balcontrole. En met een pasvorm die met de enkelkraag jouw voet en schoen bijna één laat zijn. Het dragen van deze schoen brengt jou in de voetsporen van Kevin de Bruyne, Leon Goretzka en Philippe Coutinho. Zij dragen het middenveld van Manchester City, Bayern München en FC Barcelona. En vooral: zij dragen het ritme van de wedstrijd.

De Bruyne, Goretzka en Coutinho gaan voor niets minder dan de titel in de competitie en het winnen van de Champions League. Hoe hoog leg jij de lat bij het dragen van de Nike Phantom Vision?

Voor de snelle wendingen en sprints is de Nike Mercurial de schoen die je zoekt. In volle snelheid naar die verdediger. Tussendoor een schijnbeweging, een snelle blik naar het doel en de versnelling in de actie. Deze schoen laat jou dartelen voor het doel. Dansen om de bal. De grote namen die op de Nike Mercurial prijzen gaan pakken zijn niet de minste.

Het zijn de beste. Cristiano Ronaldo, Neymar jr. en Kylian Mbappé. Dagelijks trainen zij de spieren, de vezels en de precisie. Om te komen tot schoten die sneller gaan dan de handen van de keeper, tot acties die nog meer onnavolgbaar zijn. De missie bij de Nike Mercurial is duidelijk: het vizier op scherp en op de voorvoeten richting doel.

Harde schoten en behendige bewegingen zijn gemaakt voor de Nike Hypervenom. Een schoen die altijd wendbaar blijft, ongeacht de ondergrond. Het bovenwerk met Flyknit is ventilerend en ondersteunend tegelijk. Balbeheersing wordt gestimuleerd door het asymmetrische vetersysteem: dit vergroot het raakvlak voor de bal.

De gezichtsbepalende spelers op de velden hebben de bal aan een touwtje met de Nike Hypervenom. Robert Lewandowski, Harry Kane en Edinson Cavani. Als geen ander pakken zij de juiste momenten in een wedstrijd voor dat ziedende schot of die beslissende loopactie. Oog voor het doel en in het belang van het team. Dus ben jij die spits die kan scoren en bedienen? Je wilt niets anders dan het dragen van de Nike Hypervenom. Lewandowski gaat voor de topscorerstitel in de Bundesliga, Harry Kane voor die prijs in de Premier League en Cavani hunkert naar de Champions League titel. De beurt is straks aan jou.

Nike brengt ook een nieuwe versie van een legende uit: de Nike Tiempo. Gemaakt voor balbeheersing, een strakke inspeelpass en voor verdedigers die gevaar elimineren. Raphael Varane en Sergio Ramos weten hoe je een defensie moet bouwen en beheersen. Een ongenaakbare mentaliteit moet hun Real Madrid dit seizoen meerdere titels brengen. Welke schoen zij dragen? De nieuwste Nike Tiempo.

0 Shares