Datum: zaterdag 1 oktober 2022, 16:18 - Auteur: Redactie

Baronie ZA stelt teleur en morst punten bij DVO ’60

In Roosendaal maakte de zaterdagtak van Baronie geen beste indruk. DVO snoepte in speelronde 2 punten af van de jonge Bredanaars.

Het was de thuisclub die de leiding nam door een verkeerde inspeelpass bij de bezoekers. Toch stond het al rap 1-1 dankzij een treffer van Sven L’Ami. En voor de thee kon het 1-2 staan of moest het misschien wel 1-2 staan. Bowen van der Linden had de kans. Hij zag zijn schotje echter te zacht richting het vijandelijke doel rollen. De keeper was gepasseerd, maar een DVO-verdediger haalde de bal van de doellijn en voorkwam daarmee een achterstand voor zijn team.

Na de puntendeling sprak Baronie-coach Ricardo van de Bos met Voetbalinbreda.nl. “Voor rust was het slecht, matig aan de bal en bleven vaak aan een kant spelen terwijl de ruimte dan aan de andere kant lag. Door een fout van ons, maken ze 1-0. Gelukkig maakten we een prima goal vlak voor de pauze en kregen nog zeker vier kansen op de 1-2. Want na rust begonnen we goed, alleen we eindigden weer niet goed. Al met al onnodig puntenverlies, het was niet best.”

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

DVO ’60 – Baronie ZA 1-1 (1-1)
1-0 DVO ’60, 1-1 Sven L’Ami.