Datum: zondag 26 mei 2019, 16:25 - Auteur: Redactie

Bavel nekt buurman UVV ’40 en eindigt op vijfde plek

De derby tussen Bavel en UVV ’40 werd in 3B zondagmiddag een prooi voor de Bavelse strijdmacht. De bezoekers uit Ulvenhout bleken net als vorig weekend uitgeblust.

Op sportpark de Roosberg vond een duel plaats tussen twee ploegen die nog stiekem droomden van de nacompetitie om promotie, maar beiden wisten dat er een wonder nodig was om deze ook echt te bereiken. Alleen Bavel had zondag nog een theoretische kans op een toetje, maar dan moest Groen-Wit thuis verliezen van SCO, dat na de zomer op zaterdag gaat ballen en dus weinig reden had om te presteren aan de Postillonstraat tijdens de laatste speelronde van de campagne.

Bavel vervulde zijn sportieve plicht en won dankzij goals van Luuk Oomen en Daan Diepstraten. De equipe van coach Osman Erbas zag echter dat zijn voormalige ploeg Groen-Wit met 6-3 won van de Oosterhouters, waardoor de vijfde plek toch een prima eindnotering is. UVV eindigde wat lager, maar speelt ook volgend seizoen in 3B. De equipe van trainer Johan Gabriëls krijgt het dan wel zwaar, daar topschutter Jonathan van Eerd naar zaterdag eersteklasser Almkerk verkast.

Bavel – UVV ’40 2-0 (0-0)
1-0 Luuk Oomen, 2-0 Daan Diepstraten.

27 Shares