Datum: vrijdag 21 juni 2019, 13:37 - Auteur: Redactie

Bavel spreekt nog met trainers en strikt ‘DIA-vedette’

Voor het bestuur van Bavel en zijn selectie volgen letterlijk en figuurlijk nog hete dagen. Na het verrassende vertrek van Osman Erbas is er nog geen hoofdtrainer aangesteld, maar arriveerde er wel nog een interessante overschrijving.

In het Bredase dorp sloeg de stress deze maand enigszins toe: Osman Erbas verlengde zijn contract in de winter, maar maakte onlangs bekend terug te keren bij de club waar hij voetbalde. In Dongen gaat hij de club uit de Derde Divisie trainen. Wie zijn opvolger wordt hoopt Bavel ‘in de loop van volgende week’ bekend te maken, aldus Paul Adriaansen namens zijn vereniging tegenover Voetbalinbreda.nl. Deze week wordt er namelijk gepraat tussen verschillende partijen.

Vlak voor het verstrijken van de deadline voor overschrijvingen van de KNVB viel er nog een opmerkelijke naam te noteren. Niek Akkermans, voormalig topscorer van DIA, is namelijk aan de selectie toegevoegd op sportpark de Roosberg. Hij komt over van Madese Boys, maar het is de vraag of hij ook daadwerkelijk minuten zal maken. Hij twijfelt nog over het voortzetten van zijn actieve loopbaan, maar als hij niet stopt, verdedigt hij na de zomerstop dus de groene clubkleuren.

61 Shares