Datum: zondag 17 februari 2019, 18:18 - Auteur: Luke Thomas

Bavel verliest opnieuw terrein door een Oosterhoutse club

Bavel is toch een beetje bezig aan een wisselvallig seizoen in 3B. Het staat vijfde: prima. Maar het heeft te maken met een lichte vormcrisis. Al twee wedstrijden op rij verloor het en na de wedstrijd van deze zondagmiddag bij Oosterhout kwam die teller zelfs op drie te staan. Een controversieel afgekeurd doelpunt zorgt voor een pijnlijke eindstand.

Oosterhout en Bavel kunnen nog niet spreken van een uitstekend 2019. Beide teams wonnen nog geen enkele competitiewedstrijd, voor de aftrap van dit duel. Het zijn elftallen van gelijke kwaliteiten. Verkerend in de middenmoot, dromend van een plek in de bovenste regionen.

Osman Erbas, trainer van Bavel, is ondanks het resultaat niet ontevreden over het spel, zo liet hij Voetbalinbreda.nl weten na afloop. “We hebben echt redelijk tot goed gevoetbald. Het kantelpunt in de wedstrijd was helaas een zuiver doelpunt dat door de grensrechter van de tegenstander werd afgekeurd. Paar minuten later krijgen wij, tegen de verhoudingen in, een tegendoelpunt. Ik ben tevreden over het vertoonde spel, maar dit hebben we helaas niet in de score weten uit te drukken.”

Bavel blijft op plek vijf. Volgende week ontvangt het OVC ’26, dat tiende staat. Weten de Bredase dorpelingen dan wel uit hun slechte vorm te geraken?

Oosterhout – Bavel 2-0 (1-0)
1-0 en 2-0 Oosterhout.

0 Shares