Datum: zondag 10 maart 2019, 17:51 - Auteur: Redactie

Beek Vooruit sluit af met hatelijke brilscore in Tilburg

Op bezoek bij het lager geklasseerde Sarto remiseerde Beek Vooruit zondagmiddag in 2E. Geen goals, geen spektakel. Wel een punt voor de Bredase dorpelingen.

De ploeg uit Prinsenbeek trad in het vijandelijke 013 aan zonder vakantieganger Ruben Goedhart, de geschorste Joost Schalk en Boye Snoek en Bas Sweep, die vanwege een gebrek aan trainingsarbeid op de bank begonnen. Vooral na rust had Beek Vooruit mogelijkheden, maar net als de thuisploeg scoorden de gasten niet.

“Het was zeker geen topduel, maar ik ben tevreden over de mentaliteit en instelling van de spelers. Verdedigend stond het prima met Wesley van Oers, die voor het eerst in de basis stond dit seizoen na blessureleed. Hij speelde prima centraal achterin met Teun Bulkmans. Misschien hadden we er meer uit kunnen halen.”

“Maar overall ben ik wel tevreden”, aldus coach Arno Gabriëls na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl. Zijn oranjehemden staan nog steeds stevig in de middenmoot en treffen volgend weekend een pittige tegenstander. Dan komt koploper en titelfavoriet SC Kruisland namelijk naar sportpark de Heikant: game on.

Sarto – Beek Vooruit 0-0.

28 Shares