Datum: zondag 9 december 2018, 17:49 - Auteur: Redactie

Terheijden haalt net geen dubbele cijfers bij Boeimeer

Zondagmiddag stak Terheijden de Asterdplas over en ging op bezoek bij Boeimeer op zoek naar zijn vijfde overwinning van het seizoen in 4C. Geen heel moeilijke zoektocht: Boeimeer bakte er weer weinig van.

Na de pijnlijke nederlaag van afgelopen weekend tegen WDS ‘19 moest Terheijden zich zondagmiddag herpakken. Het reisde af naar sportpark Heksenwiel, de laagvlieger die acht van de negen wedstrijden verloor. In oktober won het voor het laatst. De verhoudingen zijn in het voordeel van de Terheijdenaren, nu nog de winst binnenslepen.

Het werd nog een makkelijkere middag dan verwacht. De Bredanaars van coach Richard Hoogkamer bleken geen geniaal strijdplan te hebben voorbereid en kregen een flink pak slaag. Negen doelpunten tegen: een van Joris Noort, drie van Jason Joosen, een van Jaimy de Koning, een van Rik de Klerk en drie van Riemer Dijkstra. “Een goede overwinning”, aldus winnend teammanager George van der Velden na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

Volgende week ontvangt de subtopper uit de Gemeente Drimmelen van coach Fred Vrolijk concurrent Right ‘Oh. Boeimeer moet naar titelkandidaat Be Ready en houdt zijn hart al vast voor wat er dan weer komen gaat.

Boeimeer – Terheijden 0-9 (0-4)
0-1, 0-2 en 0-3 Jason Joosen, 0-4 Jaimy de Koning, 0-5 Rik de Klert, 0-6, 0-7 en 0-8 Riemer Dijkstra, 0-9 Joris Noort.

42 Shares