Datum: zondag 9 oktober 2022, 15:38 - Auteur: Redactie

TSC ZO baalt van penalty en deelt punten met Gilze

In en tegen Gilze kwam TSC zondag twee keer op voorsprong, maar ging het alsnog mis. De thuisclub pakte in 2D een punt dankzij een late strafschop.

Het affiche begon voortvarend voor de beoekers uit Oosterhout: Tom Rijvers liet de 0-1 aantekenen en gaf daarmee een goed signaal af naar zijn ploegmaten. Toch repareerde Gilze de opgelopen schade (1-1), maar was het Tim Rubenkamp in de tweede helft die er 1-2 van maakte namens de blauwhemden. Op dat moment begon TSC beter te voetballen dan voor die belangrijke uitgoal, maar alsnog viel de 2-2 na een onnodige strafschop.

Voor aanvalsleider Ryan Snoeren (foto, rechts) was het geen goede dag. Wat heet. “Ik moest er na een minuut al van af. Ik heb mijn kuitspier afgescheurd. De prognose is vier maanden niet voetballen. Ik hoop nog wat potjes mee te pakken. Wat een ellende”, vertelt hij aan Voetbalinbreda.nl. Over de wedstrijd zelf had hij ook nog iets te melden. “Of Gilze-uit een pittige pot is? Ja, maar we moeten eigenlijk altijd van een ploeg als Gilze winnen”

Gilze – TSC ZO 2-2 (1-1)
0-1 Tom Rijvers, 1-1 Gilze, 1-2 Tim Rubenkamp, 2-2 Gilze (pen.).