Datum: zondag 29 januari 2023, 17:46 - Auteur: Redactie

TVC Breda vloert hoogvlieger Viola bij rentree Ooms

TVC Breda won zondagmiddag voor eigen publiek van het iets hoger geklasseerde Viola. Met name de invalbeurt en treffer van de eindelijk weer fitte Jeroen Ooms was extra lekker voor de promovendus uit Tuinzigt.

Vorig weekend waarschuwde coach Johan Rijndorp nog voor het resterende deel van het seizoen, gezien de gestopte spelers en blessuregevallen. Zeven dagen later perste TVC Breda er een krachtige thuiszege uit. Voor rust hielden de gastheren nog gelijke tred met de bezoekende dorpelingen, maar na de pauze ging het los.

Romano Rijndorp was voor de zoveelste keer cruciaal dit seizoen. De tiener opende de score en zag hoe Ooms (foto) wat later de deur in het slot gooide voor Viola en liet zien wie de beste Viola’s zijn. Na afloop sprak Voetbalinbreda.nl met Rijndorp en vroeg hem ook uiteraard nog even naar zijn teksten van vorig weekend.

“Waarom ik riep dat we handhaving moeten afdwingen zonder de nacompetitie terwijl we in de top vijf staan? Simpel, we moeten over een week weer bekijken wat we beschikbaar hebben aan materiaal. Er zullen veel wisselingen zijn de komende tijd door spelers met andere verplichtingen”. legt uit hij.

“Maar vandaag boekten we een verdiende overwinning en het meest positieve voor ons is dat Jeroen Ooms vandaag zijn eerste minuten gemaakt heeft. Het was daarnaast ook mooi om te zien hoe Milan Faas, ook nog maar een jeugdspeler, in de basis startte en een puike wedstrijd op de mat legde.”

TVC Breda – Viola 2-0 (0-0)
1-0 Romano Rijndorp, 2-0 Jeroen Ooms.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss