Datum: zaterdag 21 oktober 2023, 18:02 - Auteur: Redactie

Vlammend SCO vernedert Klundert en bekert verder

SCO zit in de derde ronde van het bekertoernooi. De Oosterhouters wonnen zaterdagmiddag met speels gemak van Klundert.

Op sportpark de Elskens maakte beide ploegen er voor rust een spannende pot van, want men ging de rust in bij een 0-0-tussenstand. En in de tweede helft vielen er acht (!) goals. Klundert kwam nota bene nog op voorsprong en het thuispubliek baalde, maar al snel stelde Noa Peeters (foto) orde op zaken: 1-1.

Daarna ging het hard. De man in vorm, Abdelaziz Negro, bood de voorsprong aan zijn team, waarna Peeters de wedstrijd besliste: 3-1. Maar SCO strooide nog meer zout in de wonden van de gasten: Nino Doelman prikte raak, waarna Peeters zijn hattrick voltooide. Ian van Strien produceerde ook een goal en het slotakkoord was voor Negro.

SCO-trainer Maikel Cohen, die succes op succes stapelt de laatste tijd, sprak met Voetbalinbreda.nl. “Het was een slordige eerste helft en na rust deden we wat omzettingen en kwam Klundert eerst nog op 0-1 na een foutje achterin. Daarna hebben we gas gegeven en was er eigenlijk niks aan de hand. Het begon zelfs op galleryplay te lijken en we speelden Klundert zoek.”

SCO – Klundert 7-1 (0-0)
0-1 Klundert, 1-1 Noa Peeters, 2-1 Abdelaziz Negro, 3-1 Noa Peeters, 4-1 Nino Doelman, 5-1 Noa Peeters, 6-1 Ian van Strien, 7-1 Abdelaziz Negro.