Datum: zaterdag 24 september 2022, 16:35 - Auteur: Redactie

DVVC opent de competitie met een thuisnederlaag

DVVC heeft 4D zaterdagmiddag op vervelende wijze geopend. In Dongen kwam GSC/ODS uiteindelijk als sterkste uit de regenachtige strijd.

In een van beide kanten kansloze eerste helft, was het de ploeg uit Dordrecht die verrassend de leiding nam op sportpark de Dongekant. Het natte en winderige weer maakte goed voetbal niet altijd mogelijk, maar de knullige fout pal na rust achterin bij DVVC kostte hen wel de kop: 0-2. Op dat moment draaiden de gastheren best goed, maar viel de 0-3 ook nog. Pas bij die tussenstand kon Geert Jacobs iets terugdoen namens de thuisclub, maar daar bleef het bij.

Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met sterkhouder Guus de Jong. “In de eerste helft ging het gelijk tegen elkaar op, alleen toen vloog er opeens een afstandsschot in. Na rust geven we in de opbouw dom de bal weg, waardoor we heel snel op een 0-2-achterstand kwamen. Daarna zijn we één op één gaan spelen en waren we beter. De 0-2 was onnodig en helaas kwam ons doelpunt te laat.” Volgend weekend kans op sportieve wraak als DVVC naar RFC moet.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

DVVC – GSC/ODS 1-3 (0-1)
0-1, 0-2 en 0-3 GSC/ODS, 1-3 Geert Jacobs.