Datum: zaterdag 24 september 2022, 16:28 - Auteur: Redactie

Nieuw TSC ZA bijt zijn tanden stuk op nieuw SSW

Voor SSW was het even wennen op zaterdag als voormalig zondag vijfdeklasser, maar ook het nieuwe zaterdagteam van TSC maakte zijn debuut in 4D. De wedstrijd in Oosterhout eindigde uiteindelijk onbeslist.

Na regelmatig een niet al te bijzonder team te hebben gehad op zondag, is de kersverse zaterdagtak van SSW wel een ploeg om rekening mee te houden. Zo ondervond ook de kersverse zaterdagtak van TSC, die voor de pauze op achterstand kwam door een treffer van de uitblinkende spits uit Dordrecht.

Op sportpark de Warande duurde het niet lang voor de thuisclub de schade repareerde. Wie anders dan Stefan Kok liet de bordjes in de 50ste minuut in evenwicht hangen. En de resterende 40 minuten stonden in het teken van azen op een thuiszege, maar de Zuid-Hollandese zakten niet door het ijs.

“We hadden meer verdiend, al heeft SSW echt goede voetballers. Vooral hun nummer 9 is te goed voor de vierde klasse. We hebben het wel laten liggen vandaag, hadden genoeg kansen om het over de streep te trekken. We hebben gedomineerd na rust. Het voelt als een verlies”, aldus assistent-coach Jan Joosen na afloop tegen Voetbalinbreda.nl.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

TSC ZA – SSW 1-1 (0-1)
0-1 SSW, 1-1 Stefan Kok.