SCO zoekt met spoed keeper voor de zondagselectie

Datum: dinsdag 11 september 2018, 18:25 - Auteur: Mica de Montigny

SCO zoekt met spoed keeper voor de zondagselectie

OPROEP – SCO is gretig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een vrij nieuwe selectie. Toch is er voor de competitie gaat beginnen nog een punt van aandacht. Door het plotseling noodgdwongen stoppen van een selectiekeeper ontstaat de mogelijkheid voor een nieuwe keeper om in te stromen in de ambitieuze derde klasse-selectie van coach Dion Schuurmans.

Afgelopen zomer heeft de selectie SCO vele wisselingen ondergaan. Na de degratie uit de Tweede Klasse zijn vele oud-gedienden gestopt of verhuisd naar zaterdag-selecties. Ook hebben een aantal spelers hun heil elders gezocht, waaronder twee keepers. Hiervoor zijn twee nieuwe keepers aangetrokken waarvan er één nu noodgedwongen moet stoppen. Daarmee komt één plek beschikbaar.

We zoeken een jonge ambitieuze keeper die dit seizoen nog ‘A-categorie wedstrijden’ mag spelen. Hij moet het niveau van de derde klasse ambiëren en aankunnen. Er is wekelijks goede keeperstraining en plaats in een ambitieuze groep die een goede klik heeft met elkaar en open staat voor nieuwe mensen. SCO is dus een derdeklasser, een kleine gezellige vereniging aan de Noordkant van Oosterhout. De vereniging heeft 650 leden, 26 jeugdelftallen, zeven seniorenteams en twee 35+ teams.

Ben jij de keeper die onze ambitieuze selectie kan versterken of kén jij een doelman die beschikbaar is? Stuur ons dan nu meteen een mailtje naar vtz@vvsco.nl en dan spreken we elkaar spoedig!

——————————————————————————————————————————————————-

Bij de sector Oproepen, mogen alle clubs en betrokkenen een oproep plaatsen. Probeert uw vereniging bijvoorbeeld een oefenduel te regelen met een tegenstander? Zoekt uw club een nieuwe trainer of zijn er bestuurlijke wensen? Stuur ons een bericht en wij plaatsen de oproep/vacature tegen een vast tarief van 35 euro per oproep/vacature. Deze zal altijd terug te vinden zijn onder het kopje `oproepen` en draait een maand lang mee op onze homepage. Mail naar info@voetbalinbreda.nl!

0 Shares